fbpx

Zou hij ook zo verrast zijn met een boeketje bloemen?

De deurbel ging en mijn lieve S. ging open doen. Voor de deur stond er een klein mannetje met een grote kartonnen koker. Dat was noch wie, noch wat hij verwacht had. Op de doos stond iets dat met bloemen te maken had, maar het was wel voor hem. De combinatie leek niet helemaal te kloppen. Maar ik zag veel glunder op zijn gezicht op het moment dat hij met de bloemen naar binnen. “Bloemen, maar deze keer wel voor mij!” leek hij te denken. Wat hij niet wist, was dat ze van mij kwamen.

“Shit just got real”

Een boeketje bloemen ontvangen is altijd zo een bijzonder moment. Ik herinner me nog alle momenten wanneer ik een boeketje ontving. De eerste keer dat ik van mijn lieve S. bloemen kreeg was op het werk. Rode rozen. Zomaar. Omdat ik even een moeilijke periode doorging op het werk. Ik krijg er nog kippenvel van als ik er nu aan terug denk.
Ik vroeg me af of hij ook zo verrast zou zijn met een bloemen. Dus bestelde ik er online bij Greetz.com.

Ons nieuwe plekje voor duizend nieuwe momenten

We zijn net verhuisd naar ons nieuwe huis. Voordien woonden we samen in het huurhuis waar S. al woonde. Ik kwam er gewoon bij, nam een hele kamer in beslag voor mijn kleren en propte de rest van mijn spullen in hier en daar gevonden vrije plekjes. Het bleef altijd wat voelen als een bezoeker in een ander huis. Maar nu is dit nieuwe plekje helemaal van ons twee. Hier gaan we samen nog duizenden mooie momenten samen meemaken. 

Dat wou ik vieren met een leuke verrassing 

Bij de bloemen koos ik ook voor een bijzonder kaartje : ‘Shit just got real’. Met een dikke proficiat erbij omdat hij is gaan samenwonen. Met … mij! 

En JA, hij is ook zo verrast met een boeketje bloemen.

Voor alle veiligheid had ik er ook lekkere chocolade aan toegevoegd. Maar dat was blijkbaar helemaal niet nodig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.