fbpx

Zeven redenen waarom poolen, wel een romantische datenight is

Vandaag zijn wij 1,5 jaar samen (d.d. 12 mei 2019). Ik plande voor ons twee een avondje poolen in om dat samen te vieren. Geen klassieke romantische date zou je kunnen denken. Maar toch vlogen de vonken er af!

En dit is waarom:

Lachen geblazen

Poolen doen we niet elke dag dus waarschijnlijk zijn jullie beide, of ten minste één van jullie, er geen expert in. Samen een nieuwe techniek leren is ontzettend grappig. Wij hadden alvast enkele serieuze lachbuien.
Zoek op Google naar handige speeltips zo kunnen jullie direct starten.

Samen ontdekken

Het is best eng om die een grote zaal binnen te stappen met zo veel pool- en snookertafels en fel neon licht. Maar geen paniek, jullie doen dit samen en daarna kunnen jullie met veel trotsheid aan de vrienden vertellen hoe goed jullie samen waren. Of net niet.

Heel stoer

Poolen geeft een stoer gevoel. Zo een keu vasthouden is gewoon bad ass. Zeker wanneer je dan nog eens je keu gaat krijten. 

Zeer betaalbaar

Het is zeker niet duur. Wij betaalden 9 eur voor een uur.

Intimiteit gegarandeerd

Het is intiem. Je moet je dikwijls in vrij intieme bochten wringen om jouw keu bij de juiste bal te krijgen. Wij gingen er helemaal voor!

Niet veel voorbereiding

Het is gemakkelijk want je stapt gewoon binnen. In de meeste zalen kan je niet reserveren, dus je stapt gewoon binnen en wacht tot er ene tafel vrij is. Wij gingen op zaterdag avond en moesten maar 20 minuutjes wachten. Ideaal om de spelregels eens te googlen. 

Plan B

Niet veel succes met het poolen? In de meeste cafés staan ook slots en bingo. Een zeer geslaagd backup plan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.