fbpx

Over ons

Wie is An?

An De May

Ik ben An. Welkom bij Butterfly Moments.

Ik geloof in de liefde. Ik geloof dat een mooie relatie voor iedereen kan. Een gezonde relatie voegt veel toe aan je leven. Daar wil ik met jullie samen mee aan werken. Met verschillende momenten. Omdat je beter alle dagen kleine bergjes bouwt dan op een dag een grote put te moeten vullen.

An De May

13 jaar vrijgezel – het ontstaan van Butterfly Moments

Tot voor een paar jaar was ik naast mijn professionele activiteiten ook bijna full time dater. Ik heb bijna alles uitgeprobeerd wat er te vinden is om die ene echte prins van zijn paard te halen. Van datingbureau’s tot speeddatings, van Tinder tot zelfs een inschrijving bij Blind getrouwd. Ik schreef me overal voor in. En als het nog niet bestond, begon ik er zelf mee. Tot zelfs een eigen website waar mannen met plannen me konden mee vragen op een spannende activiteit. Ik zat in een speedboot, bouwde zandkastelen, sliep in een truck onder de sterren. Ik hield er heel wat spectaculaire belevingen aan over, maar niet die ene man.

An De May

Vuurwerk

13 jaar lang heb ik gezocht naar mijn grote liefde. Maar geen gewoon liefde. Ik was op zoek naar vuurwerk. Vuurwerk en knikkende knieën, dat wou ik voelen.

An De May

De liefde, ook voor mij

En plots voelde ik het. Vuurwerk. Op een luchthaven in Rotterdam. Hij stond me op te wachten na een intense vakantie in afzondering. Hij was er al vele jaren, maar we hadden het niet door. Beste vrienden die heel wat mooie en minder mooie momenten hadden gedeeld. We deden veel samen, maar vuurwerk dat was er zeker niet. Tot plots dat ene moment.

An De May

Nu wonen we samen. Huisje, boompje, tuintje : check. En ik ben geen fiscalist meer. Ik geloof in de liefde, nog meer dan voorheen. Niet alleen omdat ik het zelf alle dagen ervaar, maar ook omdat ik me de voorbije jaren verdiept heb in waarom het soms niet gaat zoals je zelf had gehoopt. En vooral ook in wat je allemaal wel kan doen om te zorgen dat het blijft en beter wordt. Dat is Butterfly moments. Voor koppels bijzondere momenten creëren die een verschil maken.

An De May

Ben ik intussen een expert?

Ik weet het niet. Ik ben er wel alle dagen mee bezig. Voor mezelf, maar intussen ook voor anderen. Voor happy doubles. Voor koppels die gewoon samen proberen gelukkig te zijn, en liefst alle dagen een beetje meer. Niet als een opdracht of een verplichting, maar omdat samen fijner is dan alleen. Omdat je beter alle dagen kleine bergjes bouwt dan op een dag een grote put te moeten vullen.

Professioneel

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.