fbpx

Website disclaimer

Website Disclaimer

An De May (handelend onder de naam: Butterfly Moments) is verheugd met jouw bezoek aan onze website en jouw interesse in onze diensten. Wij vragen je bewust te zijn van onderstaande disclaimer.

Adres vestigingszetel:
An De May, Ringlaan 14, 9470 Denderleeuw
Telefoon : +32 (0)494 56 02 01
E-mail : an@butterflymoments.be
Ondernemingsnummer: BE0711.796.391

Door de toegang tot en het gebruik van onze website verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met onze algemene voorwaarden.

Privacybescherming

De veiligheid van jouw persoonlijke gegevens is extreem belangrijk voor Butterfly Moments. Wij behandelen de ons toevertrouwde gegevens met veel zorg en strikt persoonlijk in lijn met de wettelijke verplichtingen. Onze privacy verklaring is bedoeld om je te voorzien van transparante informatie met betrekking tot het soort van informatie dat we verzamelen, verwerken en opslagen en met welk doel.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Butterfly Moments of rechthoudende derden. De inhoud van deze website mag niet voor commercieel gebruik worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd dan wel toegankelijk gemaakt aan derden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Butterfly Moments.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op onze website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel advies aan jou, de gebruiker ,worden beschouwd. Butterfly Moments levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via onze website onbeschikbaar zou zijn, zal Butterfly Moments de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Butterfly Moments kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze website.

Indien je onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de website ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de website contacteren. Dit kan via an@butterflymoments.be.

De inhoud van onze website (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Butterfly Moments geeft geen garanties voor de goede werking van onze website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van onze website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van onze website.

Butterfly Moments kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze website of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Butterfly Moments verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.
Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze website. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde bevoegd.

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.