fbpx

Verrassingstips voor je lief, tijdens quarantaine

Ik was jarig in het tweede weekend van de quarantaine. In plaats van zoals gewoonlijk af te tellen, had ik er dit jaar eigenlijk gewoon geen zin in.
En toch. Ik werd verrast.
Het werd een dag om nooit meer te vergeten door al deze verassingen. Kopieer ze gerust en maak voor jouw geliefde deze dag ook extra bijzonder, zelfs in quarantaine.

Een verjaardagsboom planten

In het midden van de nacht, ergens in de velden, begon mijn eerste verrassing. Ik moest een warme jas en stapschoenen aantrekken en we gingen naar buiten. Niet echt een “noodzakelijke” verplaatsing, maar alles was helemaal uitgestorven. Dat maakte het ook wat griezelig, zo in de donker met z’n tweetjes op pad. Met een schop en een boom.
Vanaf nu staat ergens in onze buurt een prachtige Magnolia, die elk jaar in bloei zal staan rond mijn verjaardag. Telkens als we ervoor komen weten we, die boom daar, dat is mijn verjaardagsboom.

Virtuele cadeau speurtocht

Leuk voor alle leeftijden, een zoektocht naar jouw geschenk dat ergens in huis of in de tuin verborgen ligt. En je kan het zo makkelijk en moeilijk maken als je wil. Je kan het spelletje warm en koud spelen via Skype, Messenger, Whatsapp, .. etc. Je kan ook een schatkaart uittekenen. Of je kan als een echte escaperoom pro aan de slag gaan met slotjes en codewoorden.
Ellen, een lieve vriendin, verstopte een geschenk in haar eigen tuin. Ik kon via whatsapp de verborgen schat zoeken door het spelletje warm en koud. Slappe lach verzekerd!

Een digitaal aperitief feestje

Wat een leuke verrassing van iedereen te zien langskomen op je pc. Ze vallen gewoon “binnen” wanneer het ze zelf past. De ene heeft nog een kop koffie vast, de andere komt net terug van het joggen, of ze zitten al met de hele familie aan tafel. Sommigen zagen elkaar daardoor ook nog eens terug.
Ik wist van niets en toch kon ik alle felicitaties leuk ontvangen. Mijn lieve Sven organiseerde dit feestje met Zoom. Er kwamen zo’n dertig genodigden langs en de laatste feestganger ging pas 2,5 uur later naar huis. Wij hadden met een gratis account, perfecte connectie en geen enkele beperking. Het was wel geen werkdag.

Versier het huis van de jarige

Ook van deze verrassing mocht ik zelf genieten. Zonder dat ik het wist had mijn lieve zus en haar kindjes de gevel van ons huis ‘beslingerd’.

Je verjaardagsboodschap via whatsapp of Messenger.

Ik kan het bevestigen, het is nu extra leuk om een persoonlijk filmpje te ontvangen. Hoe persoonlijker je filmpje, hoe leuker voor de jarige natuurlijk.
Zo kreeg ik van Ina een filmpje met haar persoonlijke tip om er een extra leuke verjaardag van te maken. Ik heb me een kriek gelachen!

Een uitgesteld feestje organiseren

Een grote bierbrouwer heeft een slimme marketingactie van gemaakt. Je kan je verjaardag verzetten naar een later tijdstip wanneer de cafés terug open mogen. En je krijgt dan gratis pinten in een deelnemend café. Maar dat kan je zelf misschien nog net wat beter. Verzet met een paar vrienden tegelijk jullie verjaardag naar dezelfde dag en dezelfde plaats. Vier jullie verjaardag voor één keer allemaal samen en feest alsof het het einde van de Amerikaanse drooglegging was.

Zeg het met een levering

De anders zo voor de hand liggende verrassingen, maakten het dit jaar extra bijzonder want je weet dat er extra moeite voor werd gedaan. Zo kan je een boeketje bloemen, een leuk cadeautje of een lekkere maaltijd laten leveren.
Als je kiest voor een lokale ondernemer, kan de jarige zo ook misschien een nieuwe winkel uit de buurt ontdekt.

Nog wat inspiratie nodig om je lief te verrassen?

Ga dan snel eens kijken naar www.buitengewoonanders.be of www.cocktailmaison.b

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.