fbpx

Onze audio
herinneringen voor het jaar 2041

Wij maakten samen onze time capsule voor het jaar 2041. Binnen 20 jaar dus. Op dat moment zal Corona een vage herinnering zijn. Alleszins dat hoop ik toch. Toch wou ik de emoties van het afgelopen jaar echt niet vergeten. 

Dus maakten wij samen een audio en vertelden elkaar hoe het voor ons was.

Zo stel ik het me voor: Het is het jaar 2041. We zitten samen in de wagen op weg naar een zonnige plek om de winter door te brengen. We zijn beide nog steeds in goede gezondheid en – uiteraard – nog steeds even verliefd op elkaar. Maar vooral; we luisteren naar onze eigen audio opname van 20 jaar gelden. Een opname waar we beide in gesprek zijn, op elkaar inspelen en vertellen wat ons bezig houdt.

Dat leek me echt hilarisch!

Dus maakten wij onze eigen podcast. We namen er al een op met oudjaar, waar we samen terug blikten op het afgelopen jaar. En nu maakten we ook een opname over onze ervaringen gedurende 1 jaar Covid-19. We vertellen elkaar hoe we dit beleefden, we delen onze herinneringen en maken voorspellingen over hoe we hiernaar binnen 20 jaar gaan terug kijken.

Je kan het een beetje vergelijken met een time capsule die we binnen 20 jaar samen mogen openen.

Onze Oudjaar opname wordt alvast een jaarlijkse traditie. Al hebben we wel ondervonden dat we de hapjes en drankjes best pas na de opname boven halen. Al dat geknabbel en gekling maakt nogal wat lawaai. Alhoewel, misschien zal dat net een extra leuk sfeerbeeld geven.

En nu maar hopen dat we in het jaar 2041 nog mp-4’s kunnen afspelen natuurlijk.

Wij deden deze opname met opname materiaal dat ik heb van mijn podcast. Maar je kan dit evengoed gewoon op je smartphone opnemen. De kwaliteit doet er eigenlijk weinig toe. Deze opname is enkel voor jullie twee, en dus helemaal niet voor publicatie vatbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.