fbpx

Butterfly Moments op maat

INSPIRATIE

Boksen

Sla elkaar in elkaar

Hoe gaat die volkswijsheid weer? Ruzie maakt je relatie sterker. En als dat niet zo is, dan is er nog altijd het goed maken erna.

Misschien geeft de ultieme ruzie dan ook de ultieme goed-making. Of heb je gewoon zin om eens heel hard te slaan op de lippen die je anders zo graag kust. Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor de boxwedstrijd tussen jou en je partner. Niet zomaar ergens in een zaaltje achteraf. Jullie zijn de warming up van een echt boxgala. Na een korte introductie in de do’s en don’ts van de boxsport, gaan jullie 5 rondes van 2 minuten tegen elkaar boxen. Daarna wonen jullie het boxgala bij. Misschien steek je er nog iets van op. Voor later. Thuis.

PS: als relaties over evenwicht gaan, dan de ruzies zeker. Dus maak je maar geen zorgen als jij, je vriendin of vriend toevallig veel sterker is. We zorgen er wel voor dat jullie met gelijke krachten in de ring stappen.

CONTACT

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.