fbpx
quality time voor koppels

6 tips om quality time te vinden

Quality time met jullie twee kan zo veel deugd doen. Zowel voor jezelf, je partner maar zeker ook voor de sterkte van jullie relatie.
Soms is het niet zo evident om die tijd voor elkaar te vinden. 

Dat weten wij zeker ook! Deze tips kunnen jullie zeker helpen voor jullie Butterfly Moments.

Tip 1: Blokkeer jullie agenda’s.

Misschien klinkt het niet echt romantisch om jullie quality time samen in jullie agenda’s in te plannen. Toch kan het helpen, want eens dat gebeurt is, kan je samen ook echt naar jullie moment beginnen af te tellen.

Tip 2: Vraag de hulp aan jullie kinderen.

Deel jullie plannen met hen en vertel hoe belangrijk het is dat jullie ook tijd met elkaar doorbrengen. Wedden dat zij plots die avond wel rustig kunnen gaan slapen?

Tip 3: Bestel een take-away.

Zo heb je alvast wat minder tijd nodig in de keuken. Vergeet die lekker fles wijn niet!

Tip 4: Maak het sexy.

Maak er een echte spannende datenight van en kleed jullie helemaal op, net zoals jullie dat zouden doen om samen op restaurant of naar de film te gaan. Of, als jullie het wat spannender willen maken : duik in elkaars kleerkast en leg jouw favoriete outfit klaar voor elkaar. Vergeet het ondergoed niet!

Tip 5: Op restaurant. Of in de wagen.

Neem de Butterfly Moments relatiebooster mee op restaurant. Dat is het ideale gespreksonderwerp. Wedden dat jullie nog zin zullen hebben in een zoet dessertje?
Plan je een trip en staat er een lange rit in de wagen voor de boeg? Dan is de relatiebooster jullie ideale gezelschap om er een warme rit van te maken.

Tip 6: Onderweg.

Neem jullie Butterfly Moments box mee op weekend of vakantie. Dat zijn allemaal perfecte momenten om samen te genieten van jullie extra bijzondere tijd samen.

Onze Butterfly Moments boxen en belevingen kan je vinden op Butterfly Moments aanbod.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.