fbpx

Privacy & Cookie policy

Privacy Policy

Wie ben ik?

Wij zijn: An De May (handelend onder de naam: Butterfly Moments), met vestigingsadres te 9470 Denderleeuw, Ringlaan 14 en ondernemingsnummer 0711.796.391.
Je kan ons bereiken via het e-mailadres: an@butterflymoments.be of info@butterflymoments.be

Over welke gegevens gaat het?

Wanneer je met ons contact opneemt, bijvoorbeeld via e-mail, telefonisch of via het contactformulier op onze website, dan worden jouw gegevens (telefoonnummer, postadres, e-mailadres) en de informatie die je ons meedeelt, door ons verzameld.

Voorwaarden

In volgende gevallen worden jouw persoonsgegevens verzameld, verwerkt en gebruikt:
• mits jouw expliciete toestemming indien dit nodig is om een door jou gevraagde dienst te verlenen;
• indien dit wettelijk verplicht is;
• indien een legitiem belang dit verantwoordt.

Voor welk doel?

Jouw persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt opdat Butterfly Moments het nodige kan doen voor de dienstverlening die zij aanbiedt en uitvoert. Daarnaast worden jouw gegevens eveneens gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief of om je op de hoogte te brengen van interessante nieuwigheden die zich voordoen bij Butterfly Moments. Jouw persoonsgegevens kunnen eveneens worden aangewend voor marketingdoeleinden die verbonden zijn aan de activiteiten van Butterfly Moments. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je volgende zaken ontvangt:
• uitnodiging voor evenementen die Butterfly Moments organiseert;
• een wenskaart vanwege Butterfly Moments;
• een nieuwsbrief; enz.

Duur?

Jouw persoonsgegevens worden zo lang bewaard als nodig voor het uitvoeren van de dienstverlening. Jouw facturatiegegevens worden 7 jaar bewaard omdat de wet dit voorschrijft.

Hoe worden jouw gegevens beveiligd?

Butterfly Moments is zodanig georganiseerd dat jouw gegevens optimaal worden beveiligd. Zo voorziet Butterfly Moments in: wachtwoord-beveiligde IT, een alarm-beveiliging, betrouwbaar personeel dat gebonden is aan het privacy beleid.
Butterfly Moments doet dan ook alle redelijke inspanningen om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te beschermen.

Worden jouw gegevens gedeeld met derden?

Jouw persoonsgegevens worden enkel met derden gedeeld in het kader van de activiteiten van Butterfly Moments. Zo dienen wij namelijk beroep te doen op een aantal dienstverleners in het kader van het verstrekken van onze diensten: een software-leverancier, boekhouder, enz.
Daarnaast is het ook mogelijk dat jouw persoonsgegevens gedeeld worden ten gevolge van wettelijke verplichtingen.
Jouw persoonsgegevens worden evenwel nooit met derden gedeeld buiten dit kader om, zoals bijvoorbeeld voor marketing- of commerciële doeleinden.

Welke rechten heb jij?

Conform de geldende wettelijke bepalingen heb je volgende rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens:
• recht op intrekking van jouw toestemming; recht op inzage en/of kopiename;
• recht op aanpassing of rectificatie;
• recht op gegevensuitwissing of het recht op vergetelheid; recht van bezwaar en
• recht op overdraagbaarheid.

Je kan deze rechten eenvoudigweg uitoefenen door contact op te nemen met Butterfly Moments. Dit kan schriftelijk per e-mail (info@butterflymoments.be). Binnen een termijn van een maand word je per kerende gecontacteerd.
Het uitoefenen van jouw rechten is kosteloos, behalve indien jouw verzoek kennelijk ongegrond en/of buitensporig is. In dat laatste geval kunnen er administratieve kosten worden aangerekend of kan er gekozen worden om geen gevolg te geven aan jouw verzoek na de mededeling van de reden(en) tot weigering van jouw verzoek.

Klachtmogelijkheid

Indien je een klacht hebt met betrekking tot de verzameling, het gebruik en/of de verwerking van jouw persoonsgegevens kan je steeds met ons contact opnemen en heb je ook de mogelijkheid om:
je te richten tot de toezichthoudende autoriteit.
De gegevensbeschermingsautoriteit is gevestigd te 1000 Brussel, Drukpersstraat 35. Je kan de autoriteit tevens contacteren per telefoon (02/274.48.00), per fax (02/274.48.35), per e- mail (contact@apd-gba.be) en via de website https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen en/of
indien je schade lijdt, kan je je wenden tot de bevoegde rechtbank.

Slotbepaling

Butterfly Moments behoudt zich het recht voor het privacy-beleid eenzijdig te wijzigen. Je kan de meest recente versie van het privacy-beleid steeds terug vinden op de website. Vanaf de publicatie op de website treden mogelijke wijzigingen in werking.

Wijzigingen

Deze verklaring is van toepassing vanaf 01/04/2018.
Butterfly Moments kan deze verklaring te allen tijde eenzijdig wijzigen. Wijzigingen zullen steeds op deze website gepubliceerd worden zodat jij altijd op de hoogte blijft van de verklaring van deze website.

Bevoegdheidsbeding

Deze verklaring wordt beheerst, geïnterpreteerd en uitgevoerd overeenkomstig het Belgisch recht. Het Belgisch recht is exclusief van toepassing bij een eventueel geschil. De rechtbanken van het rechtsgebied Oost-Vlaanderen zijn exclusief bevoegd.

Cookie Policy

Mijn website, www.butterflymoments.be, maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat deze website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wat is een pixel?

Een pixel (ook wel tag pixel genoemd) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van pixels verschillende gegevens van jou opgeslagen.

Toestemming

Wanneer je mijn website voor het eerst bezoekt, verschijnt er een pop-up met uitleg over cookies. Zodra je klikt op ‘Voorkeuren bewaren’ geef je ons toestemming om de categorieën cookies en plug- ins te gebruiken die je hebt geselecteerd in de pop-up. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, je moet er dan wel rekening mee houden dat mijn website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

Cookies

1. Technische of functionele cookies
Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat je gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorg ik ervoor dat je mijn website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan de website. Deze cookies mag ik plaatsen zonder dat je hier toestemming voor geeft.

2. Analytische cookies
Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

3. Marketing cookies
Op deze website gebruik ik advertentiecookies, zodat het online advertentieaanbod voor jou kan worden gepersonaliseerd, en ik inzicht kan krijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat ik opstel op basis van je klik- en surfgedrag binnen en buiten de website. Middels de cookies wordt aan jou als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat je onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien te krijgt. Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vraag ik alvorens het plaatsen hiervan dan ook jouw toestemming.

4. Social media knoppen
Op mijn website zijn buttons opgenomen van Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Messenger, Google, Outlook en Instagram om webpagina’s te kunnen delen en promoten. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, LinkedIn, WhatsApp, Messenger, Google, Outlook en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan jou gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken om meer details te verkrijgen over wat ze doen met je (persoonlijke) gegevens die zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd.

5. Geplaatste cookies
• Google Analytics: voor website statistieken.
• Google reCAPTCHA: voor spampreventie.
• Facebook: voor het delen en vertonen van recente posts en/of social share buttons.
• LinkedIn: voor het delen en vertonen van recente posts en/of social share buttons.
• Instagram: voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

6. In- en uitschakelen & verwijdering van cookies
Via je internetbrowser kan je cookies automatisch of handmatig verwijderen. Je kan ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat je je internetbrowser zodanig instelt dat je een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kun je vinden in de instructies van de Help-functie van je browser.
Let op: mijn website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als je wel de cookies in je browser verwijdert, worden ze na jouw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan de website.

7. Contactgegevens
Voor vragen en/of opmerkingen over mijn cookiebeleid kan je contact opnemen via:

An De May, Ringlaan 14, 9470 Denderleeuw
www.butterflymoments.be
Telefoon : +32 (0)494 56 02 01
E-mail : an@butterflymoments.be 

Scroll naar top
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.