fbpx

Pers

Perscontact

An De May
+32 494 56 02 01
an@butterflymoments.be

Persbericht - februari 2022
Voor Sven Soetens geen Valentijn dit jaar.

Zo viert Sven Valentijn na zijn 3e huwelijk en dito scheiding.

Of tenminste toch niet op 14 februari. Voor Sven en Petra is het minstens elke maand een keer Valentijn. Niet dat ze zo veel belang hechten aan Valentijn vieren, laat staan dat ze het zo noemen. Maar zowel Petra als Sven zijn er wel van overtuigd dat een goede relatie niet zomaar vanzelf blijft bestaan, en dat je echt de tijd voor elkaar moet maken. En meer dan die ene keer per jaar.

Sven heeft als huwelijksfotograaf al talloze huwelijken vastgelegd. En ook zelf is hij met 3 keer ja zeggen, een overtuigd aanhanger. Zelfs al is het tegen een volstrekt onbekende terwijl heel Vlaanderen toekijkt.

Gelukkig voor Petra is hij ook 3 keer gescheiden. Vrij snel na de derde keer, ontmoette hij de vrouw achter Tomeeto, organisator van groepsreizen voor vrijgezellen.

Als het op relaties aankomt, kan je ze dus beiden gerust ervaringsdeskundigen noemen.

Intussen zijn ze ook experten in het organiseren van bijzondere dates voor elkaar. Waarbij de organisator zo weinig mogelijk details geeft en enkel doorgeeft waar en wanneer de andere moet zijn.

Sven : “Het hoeven geen spectaculaire dingen te zijn, maar gewoon “verplicht” tijd vrij maken voor elkaar om samen iets leuks te doen, dat maakt de connectie alleen maar sterker. Eén van zo’n date was bvb. fietsen huren in Hasselt om samen “door het water” te rijden een andere keer verraste Petra mij met een museum bezoek.”

Voor deze Valentijn was het de beurt aan Petra om iets in te plannen. Omdat ze op 14 februari zelf beide al andere verplichtingen hebben, vierden zij Valentijn al een weekje vroeger. En dat deden ze met een box van Butterfly Moments. Het schilderij dat zij samen maakten over de visie op hun relatie, zal zeker een mooi plekje krijgen. Door deze doe-activiteit werd het dan ook een avond om nooit meer te vergeten.

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.