fbpx

Pers

Perscontact

An De May
+32 494 56 02 01
an@butterflymoments.be

Persbericht - juli 2018

Butterfly Moments laat koppels opnieuw vlinders voelen

Mechelen, 31 juli 2018. Start-up Butterfly Moments lanceert vandaag een website die zich richt op de grote, maar enigszins vergeten groep van Happy Doubles. Koppels in een goede relatie die bewust tijd willen investeren om die relatie te laten voortduren. Butterfly Moments creëert voor hen bijzondere en verrassende activiteiten waarbij je weer voelt en weet waarom je bij elkaar bent, het moment van de vlinders herbeleeft. En dat het werkt, staat vast: de oprichters van Butterfly Moments werden tijdens het uitwerken van hun project ook zelf een Happy Double.

Butterfly Moments vult het gat tussen het datingaanbod voor singles, en relatietherapie wanneer het dreigt verkeerd te gaan tussen partners, met tot de verbeelding sprekende activiteiten die je niet zomaar zelf kan organiseren.

Het team van Butterfly Moments lanceert in augustus alvast twee activiteiten die niet alleen leuk en uniek zijn, maar partners ook opnieuw met elkaar verbindt. In “Samen gedropt” beleef je die avontuurlijke  dropping uit je jeugd opnieuw, maar dan met je partner. En tijdens “Mijn stijl, jouw stijl” restyle je onder begeleiding van een professionele stylist(e) je partner tot je droomman of -vrouw.

In het najaar komen daar nog activiteiten bij, zoals onder de sterren overnachten in een pickup, bij elkaar een tatoeage leren zetten, of onder leiding van een ervaren regisseur dé scene uit de film Ghost opnemen.

Meer dan de klassieke romantische uitjes

An De May, co-founder Butterfly Moments: “Op basis van opzoekingswerk en vele gesprekken zowel met specialisten psychologen als met koppels, hebben we in de activiteiten onbewuste momenten ingebouwd waarbij je als koppel focust op elkaar. Je wordt meegenomen in een scenario waarin je volledig op elkaar gericht bent. Niet geforceerd of therapeutisch, maar als onderdeel van de activiteit. We denken dat events voor koppels net zo relevant kunnen zijn als  team buildings die je in professionele omgevingen met je collega’s doet.”

De belevingen werden getest tot ze de juiste reactie van de Happy Doubles kregen.

An De May; “Een koppel verklapte ons dat ze heel blij waren met ons advies om de kinderen ‘s avonds nog wat langer bij de grootouders te laten om zo nog wat langer van hun Butterfly Moment te genieten. We hebben uiteraard niet verder doorgevraagd.”

Gewoon gelukkig samen zijn tussen Tinder en de scheiding

Het team van Butterfly Moments werd geïnspireerd door de resultaten van de gezinsenquête die onlangs in de pers verscheen. Daarin stond dat koppels meer tijd willen spenderen aan de partnerrelatie, elkaar meer aandacht of affectie geven, of beter met elkaar willen communiceren. Maar ook dat negen op tien respondenten samen wil blijven met hun huidige partner en geen spijt heeft van hun relatie. Met een gemiddelde score van 8,5 op 10 is de tevredenheid over e eigen relatie hoog. Het gaat niet over een kleine groep. Uit de meest recente cijfers van het Agentschap Vlaanderen blijkt dat meer dan de helft van huishoudens in Vlaanderen uit koppels bestaat.

Sven Voets, co-founder Butterfly Moments: “Butterfly moments is op het eerste gezicht misschien een initiatief dat niet past in een wereld van Tinder en social media, en waar het lijkt alsof er nauwelijks nog relaties stand houden. Maar anders dan de tijdsgeest soms doet vermoeden zijn koppels, en zelfs koppels die gelukkig zijn in hun relatie, dus nog steeds de grootste groep in onze samenleving. Er is niet alleen ruimte, maar ook behoefte aan initiatieven zoals Butterfly Moments.”

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.