fbpx

Pers

Perscontact

An De May
+32 494 56 02 01
an@butterflymoments.be

Persbericht - januari 2021

Box zoekt koppel

Denderleeuw, 21 januari 2021

Red Valentijn
Ben je op zoek naar een originele en buitengewone datenight in coronatijden?
“Box zoekt koppel” bevat 4 liefdesavonturen om in het comfort van je eigen thuis, 100% coronaproof, de belangrijkste liefdesdag van het jaar samen te vieren. Out of the box opdrachten met een dubbele laag die bijzondere liefdesmomenten creëren en die je vooral op een andere manier naar elkaar laten kijken.

Een samenwerking tussen ‘Butterfly Moments’ en ‘Buitengewoon Anders’.
An De May van www.butterflymoments.be en Mariska Blommaert van www.buitengewoonanders.be sloegen de handen in mekaar met als missie: Valentijn redden van Corona.
Butterfly Moments organiseert bijzondere en unieke activiteiten voor koppels, maar zorgt met liefdevolle boxen ook thuis voor vlinders . Buitengewoonanders is een onuitputtelijk inspiratieplatform, en een denktank voor alles wat buitengewoon & anders is.

Waar en vanaf wanneer te vinden?
Box zoekt koppel kan vanaf vandaag online besteld worden op www.butterflymoments.be/product/boxzoektkoppel.

Meer informatie
Vragen, of interesse in een interview met het duo achter de box? Contacteer hen op 0494/56.02.01 (An) of 0496/49.88.23 (Mariska).

Productfoto’s ‘box zoekt koppel’

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.