Wij zijn An en Sven

An heeft een carrière in HR en tax en heeft vooral in consultancy en grote bedrijven gewerkt. Laatst als compensation en benefits manager. Goedmaken en voordelen …. je moet niet veel verbeelding hebben om een verband met relaties te zien.

Sven heeft bijna 20 jaar in KMO omgevingen gewerkt in sales en marketing. De laatste jaren als consultant. De dingen veranderen, en dan vooral ze beter kunnen achter laten, is wat hem drijft. Je moet al wat meer verbeelding hebben om hier de link met relaties te zien.

An en Sven zijn nu een koppel. Maar dat waren ze niet toen dit verhaal begon.

Het Butterfly Moment idee is ontstaan vanuit An haar activiteiten als vrijgezel met haar eigen website www.metmemee.com  Een website die ze gestart was omdat ze uitgekeken was op de gebruikelijke dating oplossingen, maar vooral op het tijdrovende kennismakingsproces.

Maar Sven was er eerst, en toen kwam pas de website. De bijzondere activiteiten waarvoor An via metmemee door mogelijke partners werd uitgenodigd, leken Sven ook interessant voor koppels in een relatie. Zijn relatie was dan al vele jaren geleden spaak gelopen, maar daar had hij dan vanuit participatief onderzoek in elk geval al van geleerd hoe het niet moest.

An die heel goed wist wat ze wilde, maar het nooit gevonden had, en Sven die wist wat hij niet meer wilde en intussen ook het andere niet meer zocht. An en Sven waren al beste vrienden toen ze aan Butterfly Moments begonnen, maar zijn intussen dus ook zelf een koppel geworden. Met ongelooflijk veel vuurwerk en butterflies! En zo werden ze van vrienden en business partners, plots ook hun eigen doelgroep.