fbpx

Liefde is … samen relaxen in de wellness

Het is misschien wel een cliché datenight, maar wij gaan af en toe naar de sauna. Ik geniet daar ontzettend van. Want wellness is ook gezellig samen in de jacuzzi wat bijpraten bij intieme sfeerverlichting of kaarsjes. Een glaasje cava drinken en een hapje eten. Volledig ontspannen in de relaxatieruimte, knus bij mekaar in zalig zachte badjassen.

Wij huren dan meestal 2 uur een privé wellness ruimte. Niet goedkoop natuurlijk, maar ik volg de last minutes deals en meestal tref ik dan wel een koopje.

Dit zijn de twee wellness plekken die wij alvast kunnen aanraden :

  • Bij Sauna Di Lusso, vlak bij Lier, ga je voor de sjieke luxe. Wij huurden hun nieuwste unit, Di Lusso 3 waar je alles vindt wat je nodig hebt. Boek minstens 2 uur, of zelfs langer, wat het is een echt paradijs.
  • Onlangs zijn we ook naar Wellness & Beauty Lavabeau geweest in Erembodegem (Aalst). Zéker ook een top aanrader. Er was weliswaar geen zwembad, maar wel een gezellige buiten jacuzzi. Naast de gewone sauna en het stoombad was er ook een infra rood sauna. En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Wij zijn fan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.