fbpx

Butterfly Moments

Wanneer jullie het perfecte geschenk voor elkaar zijn,
hoef je niet verder te zoeken.

Word betoverd door deze echte liefdesverhalen

Onze Butterfly Moments zijn plezierig, uniek en versterken jullie liefde!

LOVE + SCIENCE = BUTTERFLY MOMENTS

Butterfly Moments

Wetenschappers bestuderen al jaren het ‘butterfly’-gevoel van gelukkige koppels. Wat geeft hen die kriebels in de buik? Wanneer groeien ze dichter naar elkaar toe? En hoe krijgen ze hun verliefdheid terug wanneer hun liefde zo vanzelfsprekend is geworden als verse pistolets op zondagochtend?

Er zijn bibliotheken over volgeschreven! De afgelopen jaren hebben wij er ons helemaal in verdiept. We spraken met talloze deskundigen en experimenteerden volop met de meest uiteenlopende belevingen. Dit alles voor happy koppels die er graag eens samen op uit trekken, maar ook genieten van een knus avondje thuis.

En wat blijkt? Er zit weldegelijk een formule achter! Ééntje die we graag met jullie delen in al onze unieke butterfly-belevingen. Benieuwd hoe dit werkt? Wanneer we de ideale liefdes-beleving voor jou in elkaar steken, zijn dit onze 3 belangrijkste ingrediënten…

1. Plezier en verrassing

Wij zorgen voor de complete verrassing. Niets is zo leuk als samen lachen en nieuwe herinneringen maken.

2. Uit jullie comfortzone

Want het onbekende samen ontdekken maakt alles extra spannend en laat de passie stromen.

3. Focus op jullie liefde

Wij nemen alle kennis van de relatiewetenschap, experten en onze eigen ervaringen, om de magie sneller te laten werken.

Belevingen

De meest gekozen Butterfly Moments

Box creatief verf_foto's website (4)

Box : creatief met verf

Smijt jullie samen in deze creatieve datenight. Deze box bevat 2 creatieve belevingen met verf. Niet zomaar verf. Deze twee belevingen zijn speels, creatief en ook een beetje sensueel.

Boksen met liefde

Jullie leren samen boksen én ontdekken zo jullie zowel je ruzie als je boksstijl. Boksen en ruzie maken hebben heel veel gelijkenissen. Dus je steekt er nog iets van op. Voor later. Thuis.

Box: datenight met kids

Daten met het hele gezin en laat jullie kinderen de geheimen van jullie relatie mee beleven. Als extra een beleving enkel voor jullie twee, een activiteit voor na bedtijd.

 Op zoek naar een origineel geschenk?

Al onze belevingen...

Belevingen

ZIJN BIJZONDER EN UNIEK

Al onze belevingen zijn bijzonder én uniek! Je kan ze dus niet op je ééntje organiseren. Door samen te werken met verschillende partijen zorgen we ervoor dat dit exclusieve ervaringen zijn waarbij jullie helemaal in de watten gelegd worden.

Belevingen

ZETTEN DE PUNTJES OP DE I

Je kan op je beide oren slapen. Onze butterfly-belevingen zijn tot in de puntjes in orde. We organiseren alles van A tot Z en laten geen detail aan ons kritisch oog ontsnappen! Op die manier kan jij met een gerust hart je partner luxueus verrassen.

Belevingen

GEVEN KRIEBELS IN DE BUIK

Onze belevingen zijn zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op adviezen van talloze experten. In de naam van de liefde werden ze onderworpen aan meerdere testrondes. Dit om het maximale vlinder-effect bij elk koppel te bereiken. Laat die kriebels in de buik maar komen!

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.