fbpx

Experts over liefde

Cynthia Ghysels

Life planner

Verbinden en happy koppels

Cynthia Ghysels maakt als life planner het verschil in het leven van anderen. We vroegen haar onder andere naar haar adviezen om je als koppel verbonden te blijven voelen. Ze geeft als tip om steeds te onthouden dat we beide in een relatie hetzelfde willen :“Gelukkig zijn en elkaar gelukkig zien”. En “Kijk elkaar in de ogen”, voegt ze er nog aan toe.

Cynthia Ghysels is registered life planner en business coach. Kijk op www.cynthiaghysels.be als je meer wil weten.

Vanessa Muyldermans

Relatietherapeute

Corona conversatie

Op 16 maart 2020 begon voor iedereen een zeer onduidelijke en stressvolle periode. We ‘bleven in ons kot’ om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Enkele dagen later, startte ik een Facebook groep ‘Relaties in Quarantaine’ waar ik een interview deelde met Vanessa Muyldermans.

Ik stapte dit gesprek met Vanessa in met 3 duidelijke vragen over relaties. Maar het werd een ware handleiding voor koppels om deze quarantaine te overleven. Zo boeiend!

Je hoort de tips van Vanessa om hier samen sterker uit te komen en ze geeft duidelijkheid hoe we best omgaan met frustraties. Want, laat ons eerlijk zijn, het constant bij elkaar zijn, van ’s morgens tot ’s avonds tussen 4 muren, zal ook in de beste relaties al de eerste krakken laten zien.

Vanessa geeft inspiratie om onze angsten in alle kwetsbaarheid met elkaar te delen maar ze benadrukt ook het belang om nu samen die slappe lach momenten te creëren. Met of zonder Sangria. En vergeet tijdens jullie volgende discussie, de hamburger techniek niet!

Ik was zo geboeid tijdens dit gesprek, dat ik gewoon vergat dat we dit waren aan het opnemen en dat ik de vragen stelde. Gelukkig kan ik de video nog eens rustig opnieuw beluisteren als luisteraar.

Ali Malhlodji

Oprichter Watchado

“Although we are crying, I still want to marry you!” zei Ali Mahlodhji van Watchado tegen zijn vriendin na een ruzie.

Ali Mahlodhji was key note spreker bij Mentor Talks 2018 van het Netwerk Ondernemen.

Zijn ouders ontvluchtten meer dan 30 jaar geleden Iran richting Oostenrijk. Hij is oprichter en “Chief Storyteller” van www.watchado.com. Een platform waar mensen verhalen vertellen over hun werk en hun bedrijf.

Volgende maand trouwt hij. En daar wou hij voor onze camera nog wel iets over vertellen.

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.