fbpx

Experimenteren met inkt

Who’s afraid of red yellow & blue, is een heel leuk en nieuw concept in Antwerpen waarbij atelier en café in elkaar overvloeien. Een plek waar je gezellig kan tafelen in de sfeer van het kunstenaarsatelier, maar waar je ook heel wat creatieve workshops kan volgen.

Experimenteel tekenen met Nena 

Wij volgende de experimentele tekenles. De opdracht was om een inkttekening te maken van stilleven van rariteiten. En dat met zeer onverwachte teken instrumenten : een veer of Chinese inkt pen.

Nena Shaw startte nog maar net met haar zaak waar ze zelf ook workshops begeleid. En ze doet dat fantastisch. Je weet in het begin niet goed waar je moet beginnen. Met inkt kan je ook niet gommen. Dus het moet van de eerste keer goed. Maar Nena stelt je gerust, zet je op weg en laat je zonder schroom experimenteren. Want dat was het ten slotte, experimentele tekenles.

Zo fier na onze knutselnamiddag 

En zo vertrokken we einde van de middag, huiswaarts met elk een blad vol probeersels. Zo fier als een kleuter na een knutselmiddag. Want eerlijk gezegd het zag er helemaal nog niet zo slecht uit.

 

 

Aantrekking door talent 

Samen iets proberen is altijd mooi om te doen. Of je leert weer wat van elkaar. Mijn lieve S., die kon er wel wat. Voor mij was het een eerste stapje. En ja, het cliché is helemaal waar. Wanneer ik hem daar zo ijverig bezig zag, iets prachtig maken van iets waar ik helemaal geen verstand van heb, dan voel je de aantrekking en liefde zo opborrelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.