fbpx

Sensatie en spanning tijdens ons escape room avontuur

Een escape spel wordt dikwijls met vrienden of collega’s gespeeld. Maar tegenwoordig vind je ook al leuke escape rooms om met twee te doen. Zo lieten wij ons opsluiten in De Gouden Kooi in Mechelen. Enkel door het geheim van Sint-Rumoldus op te lossen, konden we ontsnappen.

Met twee moet je natuurlijk nog meer de focus houden, extra goed communiceren en geen enkel detail laten ontsnappen. Allemaal eigenschappen die uiteraard ook nodig zijn in een relatie. Een goeie test dus! Bovendien heb je enkel elkaar in die kleine ruimte, en dat maakt het spel wel heel intens.

TIP : Wij boekten deze kamer wel bewust op een kalm moment, zodat we konden rekenen op toch wat extra tips en zelfs privé begeleiding wanneer we te lang vastzaten. Wij kozen dus voor een té warme zondagavond om opgesloten te worden. En, ja hoor, we waren inderdaad de enige spelers.
We vonden uiteindelijk dan toch het geheim van de heilige van Mechelen en ik genoot er ontzettend van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.