fbpx

Elkaars badkamer moment ruilen. Wij ruilden elkaars badkamer moment. Hij dook in mijn make-up tasje en ik ging aan de slag met zijn scheermesje en haargel.

Je hebt elk je eigen ochtendritueel en dat ken je zelf natuurlijk heel goed. Maar wat gebeurt er als jij jouw make-uptasje aan hem geeft en jij bij hem met het scheermesje aan de slag gaat?

Wij deden het. Naast de vele lachbuien en giechel momenten, ontdekte ik :

Scheren is écht geen sinecure. 

Scheren leek er plots moeilijker uit dan ik dacht. Ik had echt stress! Stress omdat dit onwennig aanvoelde. Maar vooral omdat ik echt schrik had om hem te snijden. Het laatste wat ik wou was dat hij met een gezicht vol sneetjes op zijn werk zou toekomen.
Een baard scheren is een kunst. Het lijkt echt niet op het scheren van die rechte benen van mij. Een gezicht heeft zoveel rondingen en bochten. De kaaklijn was dan ook het moeilijkste.

Maquilleren heeft veel te maken met inzichten in schetsen en tekenen. 

Al snel stond mijn lieve S. me uit te leggen dat het logisch is dat je onder een donkere toets een lichte poeder brengt om de vorm te accentueren. Hummm!

Elkaars voorkeuren zijn anders.

Mijn lieve S. koos duidelijk voor de naturel tinten en ik ging voor het lichte stoppelbaard effect.
Resultaat? Ik kreeg een vernieuwde blik op mijn make-up keuze en mijn lieve S. ging met een redelijk goed geschoren kin naar het werk. Er kwam geen druppeltje bloed aan te pas.
Hoe deden we dit?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.