fbpx

Tijdens de zomer maanden is onze dropping beleving één van de meest favoriete activiteit. 

Samen er op uit trekken en overleven in de natuur, is niet alleen ontzettend spannend. Het is ook ontzettend waardevol voor jullie relatie. Dit zijn de redenen.

Date ideeën: uniekheid

Nee… Het is geen etentje of een avondje thuis, niet een of andere sportwedstrijd… Het is een verdomde survival! Technologie niet toegelaten. Het is een once-in-a-lifetime ervaring als koppel waar vele variaties op zitten.

Date ideeën: schoonheid

Omdat je je partner in zijn ware aard ziet. Je zit middenin de natuur in al zijn pracht. Het gaat om de essentie van al deze dingen, dat is ware schoonheid.

Date ideeën : tijd voor elkaar

Weg van thuis, weg van de dagelijkse sleur, weg van iedereen. Eindelijk hebben jullie eens de tijd om echt van elkaar te genieten! In de natuur zal je pas echt beseffen hoeveel deugd het doet om enkel oog te hebben voor elkaar.

Date ideeën : nieuwe ervaringen

Tijdens een dropping of een survival komt bij velen een avontuurlijke kant naar boven en dan staat zoveel mogelijk nieuwe ervaringen opdoen hoog in het lijstje. Door die nieuwe dingen te beleven samen met je partner krijg je een sterkere band en zal dit jullie dichter bij elkaar brengen.

Date ideeën: puurheid

Wat is er oprechter dan een dropping of survival met je partner? Leer je partner echt kennen. Geen excuses, geen projectie, niks. Met survival activiteiten zie je hoe iemand echt is, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Alle maskers vallen af tot op een level. Je bent volkomen op jezelf aangewezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.