fbpx

Over ons

Butterfly Moments

Wij geloven in liefde

Duurzame liefde tussen twee mensen. We weten dat die vanzelf kan komen, maar ook plots verdwenen kan zijn. Dat het dan niet enkel aan toeval ligt. Je kan er samen wat aan doen.

En we zijn niet de enigen die dat geloven. De keuze aan romantische uitjes, uitstappen voor twee of verrassende cadeaus is zeer uitgebreid. Lijstjes en tips staan in alle bladen en op vele websites. De beste romantische uitstappen, de top 100 van originele dating ideeën, de ultieme lijst van dingen die je met je lief moet doen, ….Als je eenmaal begint te zoeken houdt niet meer op.

Happy Doubles

Valentijn box
Er zijn duidelijk vele zoekende mensen.
Of minstens geïnteresseerden.

Happy doubles noemen wij ze.

Koppels die gelukkig zijn met wat ze hebben, maar dat niet zo vanzelfsprekend vinden. Die willen behouden wat ze hebben opgebouwd, die het goed willen doen of altijd maar beter. Ze zoeken net iets meer. Willen zo nu en dan afstand nemen. Quality time heet het dan. Of we-time. Tijd voor onszelf. Even bijpraten. Weg uit de routine.
Het aanbod waarbij je daarvoor even weg kan uit je dagelijkse omgeving is uitgebreid, maar wij denken dat het beter kan.
Plezierige en verrassende momenten, die ook … verbinden.

Uiteraard moet tijd samen fijn en zorgeloos zijn. Het is vrije tijd. Geen tijd om iets tegen je zin te doen. Je wil je niet druk maken over praktische dingen.  De organisatie en alle praktische regelingen, dat is het minimum waar we willen voor zorgen.

Tijd samen moet ook iets unieks zijn. Een bijzonder moment. Iets van jullie beiden. Een herinnering die je samen maakt en koestert. Het moet daarom iets verrassend hebben. Spannender, actiever of rustiger, uitdagender of socialer,… als het maar net wat verder gaat. Maar we willen meer. Behalve plezierig en verrassend, willen we ook verbinden.

Wij begrijpen wat sommige koppels zoeken: het Butterfly Moment gevoel.

Elkaar zien en je weer herinneren waarom juist die andere er was in je leven. En weten dat die er voor jou gaat zijn in de komende tijd.

Butterfly Moments voor Happy Doubles.

Die willen wij creëren. Momenten die het verschil maken. Unieke en bijzondere ervaringen die je samen deelt. Belevingen die enkel van jullie beiden zijn. Niet omdat het moet, maar omdat jullie het willen.
Scroll naar boven
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.