fbpx

Wij zijn getrouwd. Voor 1 dag.

We zijn getrouwd, voor één dag. In Amsterdam. Bij Trouwen Voor 1 dag kan je, net zoals de website het beschrijft, trouwen voor één dag. Niet écht trouwen, maar wel nét echt. Met ringen, trouwgeloftes en vooral veel stress.

Meer lezen

Elkaars badkamer moment ruilen

Je hebt elk je eigen ochtendritueel en dat ken je zelf natuurlijk heel goed. Maar wat gebeurt er als jij jouw make-uptasje aan hem geeft en jij bij hem met het scheermesje aan de slag gaat? Wij deden het en ontdekten …

Meer lezen

Klim eens hoog in de bomen

Het werd toch eens echt tijd om het echte boomklimwerk te ontdekken. Dat blijkt nog te kunnen ook. Bij Jens van de Mounteqshop uit Waregem. Een initiatie boomklimmen met alles erop en eraan. Zo verliep onze dag in de bomen.

Meer lezen

Ga op date bij Het Rode Kruis en leer de eerste hulp wanneer het hart stopt

Van het menselijk hart weet ik niet zo veel. Behalve dan waar het ongeveer zit en een heel klein beetje over hoe je het verovert. Ik ben vooral expert in hoe je het verliest. Dat van mezelf dan. Daar heb je allemaal niet zo heel veel aan wanneer het bij iemand anders een keer stopt met kloppen. Dus volgden wij een basis cursus reanimeren bij het Rode Kruis.

Meer lezen
Experts over liefde
Happy koppels over liefde
Scroll naar top
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.