fbpx

Onze trouwringen zelf maken

Ooit gaan wij trouwen. Ik wil het alleen al om daarna een trouwring te kunnen dragen. Dat betekent veel voor mij. Zo een eeuwenoud symbool. Omdat er dus geen concrete trouwplannen zijn, zorgde ik alvast zelf voor de ringen. Of beter, voor een workshop waar we onze eigen ringen konden maken.

Meer lezen

Verrassingstips voor je lief, tijdens quarantaine

Ik was jarig in het tweede weekend van de quarantaine. In plaats van zoals gewoonlijk af te tellen, had ik er dit jaar eigenlijk gewoon geen zin in.
En toch. Het werd een dag om nooit meer te vergeten door al deze verassingen. Kopieer ze gerust en maak voor jouw geliefde deze dag ook extra bijzonder, zelfs in quarantaine.

Meer lezen

Samen je uithouding testen met deze old skool beep-test

Ken je die test nog van op school? Tijdens de turnles? Dan moesten wij heen en weer lopen tussen twee lijnen op het ritme van een luide BEEP. En die beep ging altijd sneller en sneller. Ik was er zeker geen grote fan van. Maar het is wel een goeie manier om je uithoudingsvermogen te testen. Dus gingen wij er volledig voor.

Meer lezen
Experts over liefde
Happy koppels over liefde
Scroll naar top
Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en
ontvang gratis
de Datenight Booster
voor jou en je partner!

Deze website maakt gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.